dilluns, 19 de desembre del 2011

Més tècniques plàstiques

BOLETES DE PAPER DE SEDA



Aquesta tècnica és molt senzilla de realitzar però a l’hora molt entretinguda. Consta de fer boletes, quan més petites millor, amb paper de seda i amb cola blanca enganxar-les en una cartolina, agrupant-les per tal de que formin un dibuix. En aquest cas, també he enroscat el paper de seda en forma allargada (com si fos un "xurro"), per tal d'acabar els detalls.


MOSAIC


El procediment per elaborar aquesta tècnica és el següent: en primer lloc, fem un dibuix lliure, després retallem trossets petits de revista, amb unes tisores, del color que vulguem omplir els espais en el dibuix, i finalment, enganxem aquests retalls amb cola de barra en el dibuix inicial.



DIBUIX AMB PLASTILINA


En aquesta tècnica el material  indispensable serà la plastilina. El que farem serà crear un dibuix i després, amb l’ajuda dels dits, escamparem la plastilina dels colors que vulguem que quedi el dibuix, per sobre d’aquest, de manera que quedi una capa el més fina possible de plastilina. Un cop tinguem el dibuix finalitzat, li passarem una capa de làtex per sobre, amb l'ajuda d'un pinzell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada